لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
تعمیرات گوشی خود را به شرکت تخصصی مگابایت سیستم بسپارید.
مگابایت سیستم یک شرکت پیشرو در ضمینه تعمیرات گوشی همراه است. در این مجموعه از با تجربهترین افراد و جدیدترین ابزار موجود استفاده میشود. تا اینکه دستگاه شما به روز اول خود بازگردانند.
خدمات متنوع برای تعمیر گوشی ایفون در تهران:
1- مشاوره رایگان
2- گارنتی پنجاه روزه پس از تعمیر محصول
3- هزینه حمل و نقل رایگان
4- شفافیت در هزینهای که شما پرداخت میکنید
راههای مختلف برای تعمیر گوشی ایفون در تهران با مگابایت سیستم:
1- برای درخواست سرویس در مرحل میتوانید با بخش پشتیبانی سایت و شبکههای اجتماعی ما در ارتباط باشید.
2- همچنین میتوانید برای مراجع حضوری به ادرس: دریاچه چیتگر – شهرک گلستان – بالاتر از میدان موج – بلوار علامه قزوینی – میلاد یکم – طبقه 12 واحد 1 مراجعه کنید.
Apple Computer, Inc در 1 آوریل 1976 توسط استیو جابز و استیو وزنیاک که ترک تحصیل کرده بودند، تأسیس شد. که چشم انداز تغییر دیدگاه مردم را نسبت به کامپیوترها ایجاد کرده بودند.
جابز و وزنیاک میخواستند رایانههایی را به اندازهای کوچک بسازند که مردم بتوانند آنها را در خانه یا محل کار خود داشته باشند. به عبارت ساده، آنها کامپیوتری می خواستند که کاربر پسند باشد.
جابز و وزنیاک شروع به ساخت Apple I در گاراژ جابز کردند و آنها را بدون مانیتور، کیبورد یا بدنه فروختند.
Apple II با معرفی اولین گرافیک رنگی، صنعت کامپیوتر را متحول کرد. فروش از 7.8 میلیون دلار در سال 1978 به 117 میلیون دلار در سال 1980 رسید.
وزنیاک در سال 1983 اپل را به دلیل کاهش علاقه به اجرای روزمره رایانه ترک کرد. جابز سپس جان اسکالی از شرکت پپسی را به عنوان رئیس سرکار آورد. این حرکت نتیجه معکوس داشت و پس از جنجالهای فراوان با اسکالی، جابز در سال 1985 آنجا را ترک کرد.
او شرکت خود NeXT Software را تأسیس کرد. سپس پیکسار را از جورج لوکاس خریداری کرد که بعدها به موفقیت بزرگی رسید. توانستند انیمیشنهایی مانند داستان اسباب بازی، زندگی یک اشکال، شرکت هیولاها و یافتن نمو ایجاد کنند.
در ادامه دهه 1980، اپل هنوز عملکرد خوبی داشت و در سال 1990 بالاترین سود خود را ثبت کرد. با این حال، این بیشتر به دلیل برنامههایی بود که جابز قبل از رفتنش به راه انداخته بود. به ویژه قرارداد او با یک شرکت کوچک به نام Adobe، خالق فرمت Adobe (PDF)است. این دو شرکت با هم پدیده ای به نام انتشار دسکتاپ را ایجاد کردند.
در سال 1985، اسکالی درخواست بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت برای مجوز ویندوز آن را رد کرد. این تصمیم بعداً برای او تکرار شد زیرا مایکروسافت که سیستم عامل ویندوز (OS) دارای رابط گرافیکی مشابه اپل بود. در اواخر دهه 1980 و در سراسر دهه 1990 به سخت ترین رقابت آنها تبدیل شد.
در طی چند سال، سهم اپل پس از اوج خود در سال 1990 به آرامی ضرر دید. در سال 1996، کارشناسان معتقد بودند که این شرکت محکوم به فنا است. سال 1997، زمانی که اپل به شدت به یک سیستم عامل نیاز داشت، NeXT Software (شرکت جابز) را خریداری کرد. هیئت مدیره اپل تصمیم گرفت از یکی از دوستان قدیمی خود (استیو جابز) کمک بخواهد. جابز به عنوان مدیر عامل موقت یا همان طور که خودش را iCEO مینامید شد.
جابز تصمیم گرفت تغییراتی در اطراف اپل ایجاد کند. او با مایکروسافت ائتلافی برای ایجاد نسخه مک از نرم افزار آفیس محبوب خود ایجاد کرد. مدت زیادی این تصمیم نقطه عطفی برای شرکت بود. جابز کامپیوترها را اصلاح کرد و iBook (یک لپ تاپ شخصی) را معرفی کرد. به دنبال آن iPod، یک پخش کننده mp3، بود را ایجاد کرد.
آیفون، یک تلفن همراه با صفحه نمایش لمسی در سال 2007 معرفی کرد. توانست یکی از موفق ترین محصولات جهان را ایجاد کند. این شرکت از آن زمان تاکنون چندین نسخه جدید منتشر کرده است.
اندکی پس از معرفی آیفون و اپل تیوی، این شرکت «رایانه» را از نام خود حذف کرد و به «Apple Inc» تبدیل شد. که نشان میدهد چیزی فراتر از رایانهها است.
از دیگر محصولات محبوب می توان به تبلت آیپد و اپل واچ اشاره کرد.
اخیراً اپل بخش های خدمات خود را با کارت اعتباری خود (Apple Card)، Apple News برای اخبار، Apple Arcade برای بازی ها و Apple TV+ برای پخش محتوای اصلی تولید شده توسط Apple گسترش داده است. استیو جابز در 5 اکتبر 2011 درگذشت. اما اپل به میراث او با تیم کوک به عنوان مدیر عامل ادامه می دهد. محبوبیت آیفونها باعث شد اپل به اولین شرکتی با ارزش یک تریلیون دلار در سال ۲۰۱۸ تبدیل شود. سپس دو سال بعد این رقم را دو برابر کرد.
گوشیهای اپل بر روی سیستم عامل Apple iOS مبتنی بر سیستم عامل مک، اجرا می شوند. این سیستم عامل اختصاصی برای اولین بار در سال 2007 منتشر شد. همچنان آیفونها، آیپدها و سایر دستگاه های اپل را تامین می کند.
به عنوان دومین سیستم عامل محبوب تلفن همراه، پس از اندروید شناخته میشود. iOS طراحیهای کاربر محور، طیف گستردهای از برنامهها، استفاده کارآمد از باتری و مزایای دیگر را ارائه میدهد.
ولی در مقایسه با سیستم عامل اندروید، iOS به دلیل داشتن گزینه های کمتری برای سفارشی سازی، برنامه ها، ویجت ها و انتقال فایل مورد انتقاد قرار گرفته است.
این سیستم عامل اکنون در شانزدهمین نسخه خود قرار دارد. تخمین زده می شود که از سال 2007 تاکنون 2.2 میلیارد آیفون فروخته شده است.
مزایا و معایب مختلفی بین اندروید و iOS وجود دارد. تفاوت اصلی بین اندروید و iOS این است که اندروید توسعه یافته و متعلق به گوگل است. از طرفی دیگر اپل مالک و توسعه دهنده iOS است. علاوه بر این، اندروید نرم افزار منبع باز است که هر کسی می تواند آن را به صورت رایگان دانلود کند. در حالی که iOS نرم افزار اختصاصی است که کاربران نمی توانند آن را به صورت رایگان دانلود کنند.
برنامه های اندروید را می توان از گوگل پلی دانلود کرد. در حالی که کاربران می توانند برنامه های iOS را از اپ استور اپل دانلود کنند.
Apple iOS همچنین با سایر دستگاه های تلفن همراه نسبت به Google Android ادغام بهتری دارد.
سرعت عملکرد دستگاههای iOS در طول زمان ثابت میماند. در حالی که عملکرد دستگاههای اندرویدی ممکن است در طول زمان بدتر شود.
اما اندروید در سازماندهی برنامه بسیار برتر است. به کاربران اجازه می دهد برنامه های ضروری را اولویت بندی کنند و برنامه های کم ارزش را پنهان کنند. از سوی دیگر بسیاری از کاربران ویجت های اندروید را بسیار برتر از اپل می دانند.
این مزایا و معایب باعث شده تا هر دو سیستم عامل محبوب باقی بمانند. اگرچه تعداد کاربران اندرویدی بیشتر از کاربران iOS است.
در حالی که سه نسخه اول iOS به عنوان سیستم عامل آیفون نامیده می شدند. اپل همچنان به بروزرسانی سیستم عامل مورد استفاده در برخی از دستگاه های محبوبتر ادامه میدهد.
اولین نسخه Android-iOS iOS 1.0 بود. رابط کاربری اصلی iOS، حرکات چند لمسی، Mobile Safari، iPod، Visual Voicemail، Maps و iTunes Sync را به عنوان ویژگیهای خود داشت. iOS 1.1 برای iPhone 2G و iPod Touch 1st Gen بود. علاوه بر پیشرفتهای دیگر، سازگاری با iPod touch را نیز داشت.
iOS 2.0 دارای برنامههای شخص ثالث بومی، فروشگاه App، MobileMe، جستجوی تماس و پشتیبانی Microsoft Exchange بود. پشتیبانی کامل مایکروسافت اکسچنج برای پوشه ایمیل، تقویم و مخاطبین از مهمترین ویژگی های این نسخه بود. اپل همچنین جستجوی مناسب مخاطبین را اضافه کرد و انتخاب چندگانه ایمیل. iOS 2.1 در iPhone 3G و iPhone 2G، iPod Touch 2nd Gen و iPod Touch 1st Gen پشتیبانی می شد. دارای ویژگیهایی از جمله عمر باتری و رفع سرعت، لیست پخش اصلی iTunes، و رفع تماس های قطع شده بود.
نسخهای که برای اولین بار در سال 2009 عرضه شد. پشتیبانی MMS را در برنامه پیامها، کپی و چسباندن و قابلیتهای ضبط ویدیو ارائه میکرد. همچنین این iOS بود که در نسل اول محصولات آیپد استفاده شد. آپدیت نهایی این نسخه 3.2.2 بود.
سرانجام اپل در سال 2010 شروع به فراخوانی سیستم عامل iOS کرد. این نسخه نیز قابل توجه بود زیرا این اولین باری بود که اپل پشتیبانی از آیفون های اصلی را متوقف می کرد. iOS 4 پوشه هایی را برای برنامه ها، AirPlay، هات اسپات های شخصی، FaceTime، iBooks و سایر ویژگی های محبوب معرفی کرد.
iCloud، همگامسازی iTunes با قابلیت Wi-Fi، مرکز اطلاعرسانی و فعالسازی بیسیم آیفون تنها چند قابلیت اضافهشده با iOS 5 بودند. این نسخه چند بار بین اکتبر 2011 و مه 2012 بروزرسانی شد. سرانجام در سال 2014 پشتیبانی از آن به پایان رسید.
سیری و جنجالها تاریخچه iOS 6 را خلاصه میکنند. نرمافزار فرمان صوتی از زمان خود جلوتر بود. اما سال 2012 شاهد افزایش محبوبیت اندروید بودیم که تاثیر خود را بر روابط بین گوگل و اپل گذاشت. Google Maps دیگر از پیش نصب نشده بود، اما با Apple Maps جایگزین شد. متأسفانه، Maps دارای اشکالاتی بود که باعث ایجاد خطا در حقایق و جهتها میشد.
اولین نسخه iOS تحت رهبری Jony Ive به جای اسکات فورستال، منجر به تغییرات اساسی در رابط کاربری شد. نتیجه این تغییرات باعث معرفی AirDrop، Activation Lock و CarPlay شد. با این حال، این اصلاحات دارای مزایا و معایبی بود.
iOS 8 Apple Pay، Apple Music و تعدادی بهبود iCloud را معرفی کرد. برخی از مشکلات طراحی و شکایات iOS 6 و 7 حل شد. توانست راه را برای ویژگی های محبوب تر هموار کرد. این نسخه سیستم عامل از سپتامبر 2014 به روز شد تا اینکه نسخه 8.4.1 در آگوست 2015 منتشر شد.
نسخه 9.0 بر ایجاد یک پایه پایدار برای سیستم عامل متمرکز شده است. در حالی که برخی از ویژگی های جدید معرفی شدند. iOS 9 همه چیز در مورد افزایش پاسخگویی، تمرکز مجدد و بهبود عملکرد دستگاه قدیمی بود.
iOS 10 به سیری اجازه داد در برنامه های شخص ثالث استفاده شود. این سیستم عامل همچنین به برنامه ها از جمله iMessage اجازه تعامل می دهد. کاربران می توانند برای اولین بار برنامه های داخلی را حذف کنند.
واقعیت افزوده و پیشرفتهای آیپد به بهترین وجه iOS 11 خلاصه میکنند. آیپدها اکنون میتوانند با برنامههای صفحه تقسیم شده کار کنند. از قابلیت کشیدن و رها کردن پشتیبانی کنند و با Apple Pencil کار کنند. برای بسیاری، این اولین باری بود که مدلهای سری iPad Pro را میتوان جایگزین لپتاپ نامید.
ARKit 2 و Siri شاهد مهم ترین بروزرسانیها در این نسخه iOS بودند. والدین همچنین می توانند دستگاه ها را با ویژگی جدید Screen Time نظارت کنند. نسخه از 12.0 به 12.4.8 آپدیت شد.
iOS بالاخره دنده را تغییر داد و در این نسخه فقط با آیفون ها سازگار بود. iPadOS برای کمک به ایجاد ویژگی های منحصر به فرد بیشتر بین دو نوع دستگاه راه اندازی شد. برای گوشی هوشمند، iOS 13 Face ID، Dark Mode، Portrait Lighting و Apple Maps Look Around را ارائه میدهد.
سفارشیسازی ویژگی اصلی iOS 14 بود. کنترلهای حریم خصوصی، ویجتهای صفحه اصلی، برنامههای شخص ثالث برای ایمیل و مرورگرهای وب، و کتابخانه برنامه اضافه شدند.
iOS فعلی SharePlay را برای FaceTime برای اشتراکگذاری صفحهنمایش، ویدیو و صدا ارائه میدهد. به لطف میکروفون و حالت های فوکوس پیشرفته، کاربران کنترل بیشتری بر تجربه آیفون خود نیز دارند. سیری نیز اکنون کاملاً آفلاین کار می کند.
این ویژگیها شامل سفارشیسازی بیشتر قفل صفحه، فیلترهای فوکوس اضافی، و بهبود ردیابی دارو با Apple Health است. اینها تنها تعدادی از به روز رسانی های زیادی است که باید انتظار داشت.
از اینکه در مقاله تعمیر گوشی ایفون در تهران تا انتها مطالعه کردید سپاس گذاریم. ما در مگابایت سیستم سعی به بهترین خدمات برای شما عزیزان داریم. ما در مقاله تعمیر گوشی ایفون در تهران سعی داشتیم دیدی کلی از خدمات خودمان و از گوشیهای ایفون به شما بدهیم.
در همین راستا از با تجربهترین و حرفهترین افراد برای تعمیر گوشی شما استفاده میکنم.
در مگابایت سیستم ما به تعمیر و تعویض انواع قطعات گوشی و پشتیبانی انواع مدلهای گوشی ایفون را انجام میدهیم.
از جمله تعمیرات ما برای گوشی ایفون:
1- شکستگی صفحه نمایش
2- سوخته شدن پیکسل های صفحه نمایش
3- صفحه نمایش سیاه
4- خرابی دوربین
5- حل آسیب دیدگیها بر اثر ضربه و خیس شدن
6- حل مشکلات برقی دستگاه
7- حل مشکلات شارژ نشدن دستگاه
8- بالا نیامدن صفحه نمایش
9- و حل تمامی مشکلات دیگر گوشی شما عزیزان
مجموعه مگابایتسیستم مرکز تخصصی تعمیرات لپ تاپ، گوشی موبایل و انواع وسایل و تجهیزات اداری با بیش از 10 سال سابقه درخشان در کشور است.